top of page
zml3.png
zml1.png
Low Keng Lok.png

Untuk menjadi sebahagian daripada rangkaian Francais Global kami,

"Seorang pemimpin dan rangkaian profesional adalah orang yang mempunyai keupayaan untuk membimbing dan pada masa yang sama mampu memotivasikan ahli pasukan, menimbulkan rasa hormat dan keyakinan serta menerangkan kuasa pelan pampasan".

Tetapi mereka juga harus mempunyai:

Komunikasi yang berkesan: Mereka mesti menghantar maklumat yang diperlukan dengan sesuai. Ia asas untuk memimpin.

Visi: Seorang pemimpin perlu mempunyai visi, yang bermaksud bukan sahaja berfikir dalam jangka pendek, tetapi cuba melihat gambaran yang lebih besar.

Keseimbangan: Berikan kepentingan kepada pendapat ahli pasukan.

Seni Maklum Balas: Untuk menghasilkan maklum balas yang baik adalah penting untuk memastikannya tidak memihak dan objektif. Kritikan mesti membawa penyelesaian dan penambahbaikan.

THE APP

SELAMAT DATANG KE DUNIA FRANCAIS GLOBAL MEMBANTU ANDA MENCIPTA MASA DEPAN KEWANGAN YANG SELAMAT

Selamat datang ke globalfranchiseworld.com, ialah sebuah syarikat pelaburan dengan tumpuan pada francais. globalfranchiseworld.com pakar dalam membuka restoran francais Mcdonalds, Kereta Bawah Tanah dan mesin layan diri Dydo. Perniagaan sebegini menjana pulangan unggul dalam jangka masa panjang.

Globalfranchiseworld.com Dalam Talian ialah platform pelaburan yang inovatif dan praktikal, yang mengalu-alukan semua pengguna di seluruh dunia. Kami bertindak semata-mata sebagai pihak ketiga antara anda (pengguna platform) dan Perusahaan (pelaburan kami).

Ia adalah program pelaburan bebas yang tidak dikaitkan secara langsung dengan jenama McDonald's, Subway. Syarikat kami hanya membeli francais daripada rangkaian McDonald's, Subway dan membuka restoran. www.globalfranchiseworld.com bertanggungjawab sepenuhnya untuk pelaksanaan pembayaran dividen pelabur langsung kami.

GLOBAL FRANCHISE WORLD

Dividen ialah satu cara syarikat "berkongsi kekayaan" yang dijana daripada menjalankan perniagaan. Ia biasanya merupakan bayaran tunai, selalunya diambil daripada pendapatan, dibayar kepada pelabur syarikat - pemegang saham. Francais makanan masih memegang 48% bahagian pasaran yang kukuh, dan globalfranchiseworld.com membuka perkhidmatannya untuk sesiapa sahaja yang mahukan keuntungan yang stabil dengan melabur dalam francais popular Mcdonalds.

Kami menyasarkan untuk menyediakan para pemegang saham dengan pulangan pelaburan yang menarik melalui akses kepada aliran tetap dividen berterus terang sepenuhnya dan pertumbuhan modal jangka sederhana hingga panjang. Sesiapa sahaja dari mana-mana bahagian dunia mempunyai peluang dan syarat yang sama untuk menyertai program syarikat.

Sertai kami dan dapatkan masa depan Kewangan anda yang terjamin

Kami berbesar hati untuk mengatakan bahawa kerja yang kami lakukan membuat perbezaan nyata pada isu sebenar yang penting kepada kami semua, dan mendorong perubahan yang bermakna dengan cara yang tidak boleh dilakukan oleh syarikat lain. Objektif utama adalah untuk sentiasa meningkatkan pulangan pelaburan bersama melalui platform Global Franchise World.

HOW IT WORKS

PROGRAM AFILIASI

Sertai kami dan dapatkan masa depan Kewangan anda yang terjamin

TANGGA UNTUK BERJAYA

Kami menawarkan untuk pertimbangan anda program gabungan kami. Ini adalah peluang unik untuk memperoleh pendapatan besar dalam talian tanpa gangguan daripada aktiviti utama anda.

Anda boleh memperoleh pendapatan dengan tinggal di rumah, walaupun anda tidak mempunyai sebarang deposit dalam projek kami, hanya dengan mendaftar dan mula menjemput pelanggan ke syarikat kami, menggunakan pautan rujukan anda.

Keunikan program ahli gabungan kami juga adalah kerana kami menawarkan prinsip pendapatan 3 peringkat.

ABOUT US

Apa yang Orang Perkatakan

Testimoni

Saya berumur 63 tahun, saya sudah bersara, saya suka membuat wang tambahan di internet, kerana pencen saya kecil. Kami telah mencuba lebih banyak peluang, tetapi kini saya telah bertemu dengan perniagaan ini yang saya sangat teruja. Saya bermula dengan $ 670 (kedua-duanya saya ada dalam akaun Tether TRC20 saya), saya menetapkan "PEMBELABURAN SEMULA" sehingga hari ini apabila saya menulis baris ini pada jumlah pelaburan sebanyak $ 1006.70. Saya telah membuat permintaan pembayaran dan hari ini saya telah menerima

Globalfranchiseworld.com ialah platform terbaik untuk melabur dan mendapat bayaran. Saya ingin mengesyorkan kepada semua rakan saya. Separuh daripada dana kewangan saya pulih daripada globalfranchiseworld.com. Terima kasih globalfranchiseworld.com

Mohd Haniff Mohd Rosli

Telah melalui banyak platform sehingga kini, namun Globalfranchiseworld.com adalah yang paling mudah digunakan, dinamik dan melakukan seperti yang didakwa. Tidak ada keraguan untuk strategi, kerja dan komunikasi yang boleh dipercayai. Satu kemestian bagi mereka yang mahukan pelaburan yang selamat untuk jangka panjang dan juga untuk pelaburan semula jangka panjang!

Hanafiah Harunarashid

Choo Sonny

TESTIMONIALS

Mengiklankan

Iklan di Facebook dan rangkaian sosial.https://toptrafficads.com 

Saya menggunakan Iklan

Trafik Teratas yang sangat berkesan Dapatkan Trafik Tanpa Had,

Petunjuk, Jualan Dan Rujukan Dijamin

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon
  • Black YouTube Icon
CONTACT
bottom of page